Tilbud

Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS**

En særlig charm fra Christina Jewelry and Watches. FAMILY HEARTS charmen er fremstillet i forgyldt sølv og har fire hjerter, der kommer til at sidde i række på dit armbånd. Style charmen med dit yndlingslæder armbånd fra Christina Collect for at skabe et personligt og unikt udtryk. En skøn opgradering til dit sorte sølvarmbånd.

DKK kr. 99,60
kr. 249,00
Christina Collect - Sort sølv charm FAMILY HEARTS**
5
DKK kr. 199,20
kr. 249,00
Christina - FAMILY HEARTS - sort rhodineret sølv - charm - 630-B91
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257995777 Varenummer (SKU): 6942300989719479 Kategorier: , ,

Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS**

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS** bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS** er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS** får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS** online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect – Sort sølv charm FAMILY HEARTS**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257995777