Tilbud

Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere

Et stilfuldt og professionelt ur fra Christina Collect i stål, der er designet med en hvid urskive og 2 stoppere, der holder den smukke diamant på plads. Det kommer med en klassisk mesh rem, som let kan skiftes ud med det store udvalg af remme fra Christinas kollektioner. Det er et ur, der passer perfekt til enhver professionel.

DKK kr. 1.165,50
kr. 1.295,00
Christina Collect - Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere
5
DKK kr. 1.295,00
Christina collect sølv armbåndsur med 1 diamant, meshlænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258006076 Varenummer (SKU): 6942301705023556 Kategori:

Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – Stål ur m. mesh lænke og faste stoppere. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258006076