Tilbud

Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive

Christina Collect er et eksklusivt stålur med en smuk hvid urskive og to faste stoppere, placeret kl. 15 og kl. 21 på urkransen. Uret har en elegant lak læderrem med slangepræg, der passer til en T-bar på 16 mm og en Topring på 32 mm. Dette professionelle ur fra Christina Collect er det perfekte valg for dem, der ønsker et smukt, stilfuldt og tidløst design. Det er et ur, der vil forbedre enhver look og give dig et flot touch af eksklusivitet.

Christina Collect - Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & Watches
EAN: 5708258006987
Varenummer (SKU): 6942301417601272 Kategori:

Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Christina Collect – Stål ur med 2 faste stoppere og hvid skive. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258006987