Tilbud

Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd

Giv dit læderarmbånd et ekstra touch med dette smukke charm fra Christina Jewelry and Watches. Charmen har form som livets træ og er smykket med tre ægte topaser. Enkelt og funklende design som vil forvandle dit armbånd til et helt unikt udtryk. Christina Collect TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm er et perfekt alternativ til dem der ønsker at skille sig ud. Charmen har en høj kvalitet og er lavet af rustfrit sølv. Den er perfekt til at give et moderne twist til læderarmbåndet. Giv dit læderarmbånd et personligt look med Christina Collect TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm. Designet er enkelt og stilrent og er smykket med tre ægte topaser. Perfekt til at skille sig ud og give dit armbånd et helt unikt udtryk.

DKK kr. 239,20
kr. 299,00
Christina - Topaz Tree of Life - sølv charm - 610-S78
DKK kr. 269,10
kr. 299,00
Christina Collect - TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd
5
DKK kr. 299,00
Christina Charm til læderarmbånd Topaz Tree of Life - livet træ i sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257987796 Varenummer (SKU): 6942300911501995 Kategorier: ,

Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Christina Collect – TOPAZ TREE OF LIFE sølv charm til læderarmbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257987796