Tilbud

Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv

Rigtig fint Tree of Hearts charm i sterlingsølv fra Christina Collect. Charmet forestiller et hjertetræ og er smykket med 8 hvide kubiske zirkonia. Det er den perfekte tilføjelse til ethvert Christina armbånd! OBS! Dette charm passer til Christina Collect læder i tonen: Professional.

DKK kr. 224,10
kr. 249,00
Christina Collect - Tree of Hearts charm i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009459 Varenummer (SKU): 6942300013638071 Kategori:

Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – Tree of Hearts charm i sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009459