Tilbud

Christina Collect – Tree of life charm i sølv

Giv dit sølvarmbånd et personligt touch med det smukke Tree of Life charm fra Christina Collect. Det klassiske smykke, der er lavet af sterlingsølv, er designet med 3 hvide kubiske zirkoniaer, der skaber et flot og elegant udseende. Charmet er nemt at style og vil se fantastisk ud på et hvert Christina armbånd. Det er et must-have til at pryde dit sølvarmbånd med og give det et personligt præg. Tag et af Livets træ-charmen og lad det være en påmindelse om de smukke ting, der findes i livet.

DKK kr. 314,10
kr. 349,00
Christina Collect - Tree of life charm i sølv
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009176 Varenummer (SKU): 6942300013638034 Kategorier: ,

Christina Collect – Tree of life charm i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Tree of life charm i sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Tree of life charm i sølv er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – Tree of life charm i sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Tree of life charm i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – Tree of life charm i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – Tree of life charm i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009176