Tilbud

Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv

D Den smukke True pearl charm i forgyldt sterlingsølv fra Christina Collect er den perfekte tilføjelse til dit Christina armbånd. Charmet har en enkelt perle, der vil give armbåndet et sofistikeret udseende. Bemærk venligst: Dette charm passer kun til Christina Collect læderarmbånd.

DKK kr. 199,20
kr. 249,00
Christina Jewelry & Watches - True Pearl
DKK kr. 224,10
kr. 249,00
Christina Collect - True pearl charm i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009220 Varenummer (SKU): 6942300013206792 Kategorier: ,

Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – True pearl charm i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009220