Tilbud

Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt**

Få et smukt og stilfuldt look med det rutheniumbelagte sterlingsølv-charm fra Christina Collect. True Pearl charmen er designet med en elegant hvid ferskvandsperle, der giver dit Christina armbånd et klassisk look. Charmen er kompatibel med Christina Collect’s læderarm i farven Professional. Med dette charm får du et smukt og stilfuldt smykke, der bringer det bedste frem i dit look.

DKK kr. 79,60
kr. 199,00
Christina Collect - True Pearl charm rutheniumbelagt**
5
DKK kr. 159,20
kr. 199,00
Christina Jewelry & Watches - True Pearl
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009862 Varenummer (SKU): 6942300013027107 Kategorier: ,

Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt**

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt** er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt** får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt** online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – True Pearl charm rutheniumbelagt**. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258009862