Tilbud

Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere

Christina Collect – to-tone stål ur med hvid urskive og 2 stoppere er et smukt design og flot stål ur fra Christina Watches. Uret har en hvid urskive med gulddetaljer og to stoppere kl 15 og kl 21. Det passer med en T-Bar på 16 mm og en topring på 32 mm. Alle elementer fra uret er professionelt fremstillet, så du kan være sikker på at du får et yderst kvalitetsur. Det er det perfekte ur til at afslutte et klassisk look, eller et statement til en mere moderne stil.

DKK kr. 1.345,50
kr. 1.495,00
Christina Collect - Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere
5
DKK kr. 1.495,00
Christina collect bicolour armbåndsur med 1 diamant, lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258006069 Varenummer (SKU): 6942300196526969 Kategori:

Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Christina Collect – Two-tone stål ur m. hvid urskive og 2 stoppere. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258006069