Tilbud

Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere

And international standards.Vandtæt til 100 meter.Dette klassiske ur fra Christina Collect er et must-have for enhver ur-elsker. Det er konstrueret af topkvalitet stål med gulddublé og hvid urskive, der er udstyret med 2 stoppere kl. 15 og kl. 21. Den smukke diamant, der følger med, sidder i den øverste halvdel af urskiven og glimter. Uret er vandtæt til 100 meter, så du kan bære det i al slags vejr. Med et gyldent T-Bar lukkespænde og en topring på 32 mm, der passer til dit håndled, vil dette klassiske ur fra Christina Collect helt sikkert få dig til at se og føle dig som en million!

DKK kr. 1.345,50
kr. 1.495,00
Christina Collect - Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere
5
DKK kr. 1.495,00
Christina collect guldtone armbåndsur med 1 diamant, lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258006052 Varenummer (SKU): 6942300196527134 Kategori:

Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Collect – Ur i Gulddublé stål m. hvid urskive og 2 stoppere. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258006052