Tilbud

Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere

High Quality Stainless Steel, White dial, 2 stoppers, Diamonds, T-Bar 16mm, Topring 32mm. Denne eksklusive uret har det hele. Professionelt fremhævet i dansk sprog, lavet i høj kvalitets rustfrit stål, med en hvid urskive og 2 stoppere, der er placeret kl. 15 og kl. 21. Diamanten, der fulgte med, sidder på den øverste halvdel af urskiven og stråler smukt. Uret passer til T-Bar 16 mm og Topring 32 mm, så du kan let tilpasse det til dine individuelle behov.

DKK kr. 1.345,50
kr. 1.495,00
Christina Collect - Ur i stål m. hvid urskive med stoppere
5
DKK kr. 1.495,00
Christina collect stål armbåndsur med 1 diamant, lænke
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258006045 Varenummer (SKU): 6942300196527530 Kategori:

Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – Ur i stål m. hvid urskive med stoppere. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708258006045