Tilbud

Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd

DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina Jewelry & Watches - White Baquette
DKK kr. 359,10
kr. 399,00
Christina Collect - White Baquette i sølv til læderarmbånd
5
DKK kr. 399,00
Christina Jewelry White Baguette sølv charm til læderarmbånd
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708258009596 Varenummer (SKU): 6942300934867484 Kategorier: ,

Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Collect – White Baquette i sølv til læderarmbånd. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

5708258009596