Tilbud

Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv

Grib dagen med dette smukke sølv armbånd fra Christina Jewelry. Armbåndet er designet med et sølv vedhæng hvor der står “Carpe Diem” (lev i nuet). Juster armbåndets størrelse fra 15, 16, 18 og 20 cm – så det passer perfekt til dig. Dette smukke armbånd er lige så smukt, som det er tidsløst, og vil komplementere enhver kjole og uanset anledningen. Gå ikke glip af chancen for at skabe en holdbar stil erklæring med dette Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv.

DKK kr. 247,50
kr. 495,00
Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv
5
DKK kr. 396,00
kr. 495,00
Christina - CARPE DIEM - armbånd - sølv - 601-S27
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257996590 Varenummer (SKU): 1030500873517509 Kategori:

Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv er fra producenten , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Christina Jewelry Carpe Diem armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257996590