Tilbud

Christina Jewelry Experience armbånd i sølv

Opdag det stilfulde sølv Experience armbånd fra Christina Jewelry. Det kan justeres i størrelse fra 15, 16, 18 og 20 cm og er udstyret med en 25 mm blank hamret vedhæng i sølv. Dette smukke armbånd er et perfekt valg til enhver lejlighed, og vil have et elegant og klassisk udseende, der vil vare ved. Giv det som gave til en du holder af, eller behag dig selv med dette ekstraordinære armbånd!

DKK kr. 247,50
kr. 495,00
Christina Jewelry Experience armbånd i sølv
5
DKK kr. 247,50
kr. 495,00
Christina - EXPERIENCE - armbånd - sølv - 601-S31
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257996675 Varenummer (SKU): 1030500873517536 Kategori:

Christina Jewelry Experience armbånd i sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry Experience armbånd i sølv bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Jewelry Experience armbånd i sølv er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Jewelry Experience armbånd i sølv får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Jewelry Experience armbånd i sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry Experience armbånd i sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Jewelry Experience armbånd i sølv. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257996675