Tilbud

Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love

Giv dit look et eksklusivt touch med det smukke hjerte charm fra Christina Jewelry and Watches. “Marguerite Love” charmen er fremstillet i sølv og har en hvid marguerit inde i hjertet, samt klare zirkonia pyntet på kanten. Dette charm er perfekt til et Christina Collect læder armbånd, og det vil tage dit look til et helt nyt niveau. Dette charm er lavet med kærlighed og dedikation og vil give dit look et unikt udtryk.

DKK kr. 179,10
kr. 199,00
Christina Jewelry - Sølv charm Marguerite Love
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257980131 Varenummer (SKU): 6942301068008615 Kategorier: ,

Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Jewelry – Sølv charm Marguerite Love. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257980131