Tilbud

Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child

Sølvarmbånd og Charms fra Christina Jewelry and Watches. Dette sølv charm har et smukt design af en mor og hendes barn, samt en glitrende zirkon krystal i bunden. Dette charm er den perfekte gave til en nybagt mor, og det vil se fantastisk ud sammen med Christina læderarmbånd. Dette charm har et professionelt dansk design, og er skabt for at give den perfekte finish til ethvert look.

DKK kr. 159,20
kr. 199,00
Christina - Mother & Child Hanger - sølv charm - 610-S67
DKK kr. 179,10
kr. 199,00
Christina Jewelry - Sølv charm Mother and Child
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257976486 Varenummer (SKU): 6942300911467113 Kategorier: ,

Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Christina Jewelry – Sølv charm Mother and Child. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257976486