Tilbud

Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet

Gør din stil endnu mere smuk med Christina Jewelry og Ure’s “White Marguerite Quintet” sølv charm. Denne charm har 5 hvide margueritter og 5 topaser – én i hver blomst. Den fås også med sorte margueritter. For et endnu mere stilfuldt look, brug dette charm sammen med et Christina Collect læder armbånd. Føj lidt ekstra glamour til din stil med dette smukke charm.

DKK kr. 559,20
kr. 699,00
Christina - White Marguerite Quintet - sølv charm - 630-S112white
DKK kr. 629,10
kr. 699,00
Christina Jewelry - Sølv charm White Marguerite Quintet
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257979838 Varenummer (SKU): 6942301451848499 Kategorier: ,

Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerite Quintet. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257979838