Tilbud

Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity

Giv dit outfit et luksuriøst og professionelt look med Christina Jewelry and Watches “White Marguerites Trinity” charm. Charmen har 3 hvide margueritter, der holdes godt på plads i hver ende. Fås også med sorte margueritter. Sæt charmen på et Christina Collect læder armbånd og følg moden. Dette smukke charm vil sætte prikken over I’et på ethvert outfit.

DKK kr. 449,10
kr. 499,00
Christina Jewelry - Sølv charm White Marguerites Trinity
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257979951 Varenummer (SKU): 6942301608390071 Kategorier: ,

Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Christina Jewelry – Sølv charm White Marguerites Trinity. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257979951