Tilbud

Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field

Gå ikke glip af det smukke sort sølv charm fra Christina Jewelry and Watches “Marguerites Field”. Dette charm er et mix af 9 hvide margueritter og 9 topaser, hvor der er én i midten af hver blomst. Det er et øjenåbnende og stilfuldt tilbehør, der vil give et eksklusivt og professionelt look til ethvert Christina Collect læder armbånd. Det er det perfekte valg til enhver modebevidst kvinde.

DKK kr. 319,20
kr. 399,00
Christina - Marguerites Field -sort rhodineret sølv charm - 630-B114
DKK kr. 359,10
kr. 399,00
Christina Jewelry - Sort Sølv charm Marguerites Field
5
DKK kr. 399,00
Christina Charm til læderarmbånd Marguerites Field i sort sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Christina Jewelry & WatchesEAN: 5708257979913 Varenummer (SKU): 6942300448479427 Kategorier: , ,

Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field er fra mærket mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Christina Jewelry – Sort Sølv charm Marguerites Field. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Christina Jewelry & Watches

EAN

5708257979913