Tilbud

Dancing øreringe i forgyldt sølv

Dancing øreringe i forgyldt sølv fra Aagaard tilføjer et chic og stilfuldt touch til ethvert outfit. De sidder igennem øret i en lang tråd der twister sig på forsiden af øret, og giver dit udseende et luksuriøst præg. Denne kollektion af øreringe er lavet af sterling sølv og er forgyldt, så de er brede og glitrende. Dette er det perfekte smykke til at tilføje et strejf af glamour til enhver begivenhed. Gør et statement med disse øreringe og skab et stilfuldt look.

DKK kr. 355,00
kr. 395,00
Dancing øreringe i forgyldt sølv
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: AagaardEAN: 5710880115644 Varenummer (SKU): 6942301558010815 Kategori:

Dancing øreringe i forgyldt sølv

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Dancing øreringe i forgyldt sølv bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Dancing øreringe i forgyldt sølv er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Dancing øreringe i forgyldt sølv får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Dancing øreringe i forgyldt sølv online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Dancing øreringe i forgyldt sølv uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx Dancing øreringe i forgyldt sølv. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Aagaard

EAN

5710880115644