Enamel 2 pearls øreringe – Guld

Enamel 2 perles øreringe er de perfekte tilføjelser til enhver garderobe. Guldet, der er forgyldt sterlingsølv, er særdeles fint bearbejdet og er udstyret med to råhvide perler. Disse øreringe har et stilfuldt og tidløst look, der passer godt til formelle såvel som casual anledninger. De kan kombineres med andre smykker fra Enamel Copenhagen, der har et lignende design og farvenuancer. Gør dit look komplet med denne elegante og tidløse ørering.

DKK kr. 400,00
Enamel 2 pearls øreringe - Guld
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EnamelEAN: 5714274016081 Varenummer (SKU): 8423901370058115 Kategori:

Enamel 2 pearls øreringe – Guld

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Enamel 2 pearls øreringe – Guld bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Enamel 2 pearls øreringe – Guld er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Enamel 2 pearls øreringe – Guld får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Enamel 2 pearls øreringe – Guld online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Enamel 2 pearls øreringe – Guld uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Enamel 2 pearls øreringe – Guld. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.