Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon

Lily øreringe i forgyldt sølv med blå zirkon. Disse lette og luksuriøse creoler er skabt af Marie Rantzau, den talentfulde kvinde bag Enamel. De er designet med knæk funktion så det er nemt og ligetil at tage dem på. Øreringene har en diameter på 15 mm, og med deres smarte design er de perfekte til at komplementere enhver stil. Disse øreringe er det perfekte valg for at tilføje et strejf af elegance til dit look.

Enamel - Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Enamel Copenhagen
EAN: 5714274014056
Varenummer (SKU): 6942300744987479 Kategori:

Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Enamel – Lily ørering i forgyldt sølv med blå zirkon. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.