Tilbud

Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten

Skab et stilfuldt look med disse forgyldte sølv øreringe. Disse øreringe har fire grabber med små kubiske zirkoner, der glimter i solen. De klassiske og elegante øreringe passer perfekt til både hverdag og festlige situationer. Zirkonerne er fremstillet i et laboratorie og har en diameter på 2,5-4,5 mm. Disse øreringe vil give dig et professionelt og trendy look.

DKK kr. 175,50
kr. 195,00
Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008246837 Varenummer (SKU): 6942300465295927 Kategori:

Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 2,5-4,5 mm zirkonia sten. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Nordahl Andersen

EAN

5711008246837