Tilbud

Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia**

Forgyldte sølvøreringe med 4 grabber med 4,5 mm kubiske zirkoner. Disse elegante og klassiske øreringe er et perfekt valg for alle lejligheder, da de glimter så smukt i solen. Zirkoner er fremstillet i et laboratorie, og har en diameter på 2,5 inch.

DKK kr. 225,00
kr. 250,00
Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia**
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Nordahl AndersenEAN: 5711008247797 Varenummer (SKU): 6942301886954370 Kategori:

Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia**

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia** bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia** er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia** får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia** online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia** uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Forgyldte sølv øreringe 4 grabber med 4,5 mm zirkonia**. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Nordahl Andersen

EAN

5711008247797