Tilbud

GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem

Denne fantastiske smartwatch blandt de bedste aktivitetsure fra GARMIN er din perfekte følgesvend. Den har en stor højopløselig skærm, som leverer krystalklar visning af dine data. Epix Gen 2 har også et avanceret navigationssystem og den nyeste teknologi indenfor trådløs konnektivitet, som giver dig mulighed for at komme i kontakt og dele data med dine venner. Den har også en lang liste af funktioner, som omfatter trackere til fysisk aktivitet, overvågning af din søvn og GPS-navigation. Endelig er den udstyret med et udvalg af personlige alarmer og påmindelser, som vil hjælpe dig med at holde styr på tingene. GARMIN Epix Gen 2 Slate Steel Smartwatch med silikonerem er den perfekte ledsager for at hjælpe dig med at maksimere din dag.

DKK kr. 4.911,00
Garmin epix (Gen 2)
4.5
DKK kr. 5.577,00
Garmin Epix (gen 2) Amoled Sportsur
DKK kr. 5.679,00
Garmin epix (Gen 2) 47mm AMOLED Smartwatch (grå)
DKK kr. 6.299,10
kr. 6.999,00
GARMIN - Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759281007 Varenummer (SKU): 6942300499698098 Kategori:

GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du køber GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx GARMIN – Epix Gen 2 smartwatch m. Slate Steel & silikonerem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759281007