Tilbud

GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem

GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem tager dit træningsniveau op på et helt nyt niveau. Det er udstyret med en solrefleks skærm og et højopløsnings-display på 260 x 260 pixels. Dette giver dig en skarp og detaljeret visning af data, der er vigtige for dit træningsprogram. Til professionelle brugere har den et batterilevetid op til 22 dage med smartwatch brug samt en indbygget hukommelse på 32 GB. Dette gør det muligt for dig at udnytte alt data, du har optaget, til din træning. GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem er perfekt til dem der søger et avanceret træningsur!

DKK kr. 6.659,00
kr. 7.399,00
GARMIN - Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 75375921773 Varenummer (SKU): 6942300576962681 Kategori:

GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx GARMIN – Fenix 7 PRO Sapphire Solar i titanum med silikone rem. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

75375921773