Tilbud

GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem

Med GARMIN’s nye Fenix 7S Sapphire Solar GPS smartwatch får du et ur af højeste kvalitet. Det kompakte design i guld titanium og en kremet nylonrem giver et afslappet og professionelt look, som passer perfekt til en aktiv livsstil. Denne smartwatch giver dig mulighed for at holde styr på din aktivitet med præcise GPS-data og håndtering af træningsdata. Fenix 7S kommer også med et lækkert solcellepanel, der giver dig endnu mere batteri og strøm, og sættet kommer også med en ekstra silikonerem til dem, der foretrækker det. Det er let at bruge og kommer med en brugervenlig app til alle dine data og funktioner. GARMIN’s Fenix 7S Sapphire Solar GPS smartwatch er det perfekte valg for dig, der ønsker et elegant ur af højeste kvalitet.

DKK kr. 7.019,10
kr. 7.799,00
GARMIN - Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759278014 Varenummer (SKU): 6942300494020159 Kategori:

GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem er fra producenten mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. guld titanium & creme nylonrem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759278014