Tilbud

GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem

GARMIN Fenix 7S Sapphire Solar GPS-multisportsuret er det ultimative valg for sport og aktivitet monitoring. Det kommer med en flot rosaguld titanium kasse og et læderrem der giver et elegant look. Det har også en silikonerem, hvilket gør det enkelt at tilpasse urets størrelse til dit håndled. Uret giver dig mulighed for at spore dine løbestrækninger, ture, svømning og meget mere. Det har også in-build solpanel som forbedrer batteriets levetid under udendørs aktiviteter. Med GARMIN Fenix 7S Sapphire Solar GPS-multisportsuret vil du aldrig gå glip af nogen form for aktivitet.

DKK kr. 6.974,10
kr. 7.749,00
GARMIN - Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759278007 Varenummer (SKU): 6942300494020155 Kategori:

GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx GARMIN – Fenix 7S Sapphire Solar m. rosaguld titanium & læderrem. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759278007