Tilbud

GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem

Urserie med flere funktioner og aktivitetsmålinger. Uret har 30 dages batterilevetid, hvilket gør det perfekt til løbere, cyklister og svømmere. Det har også en Pulse Ox Acclimation-sensor til at måle pulsen og et oxygenoptimeret iltniveau. Det trådløse Garmin Pay vil hjælpe dig med at betale for dine køb. Uret har endda en navigatør til at vejlede dig, når du er på farten. Med dette ur vil du aldrig være tabt!

DKK kr. 6.519,20
kr. 8.149,00
GARMIN - Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 75375931785 Varenummer (SKU): 6942300576998618 Kategori:

GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem er fra mærket , som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar edition i titanum med silikone rem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

75375931785