Tilbud

GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem

Og kan forlænge op til 52 dage med smartwatch-mode. Det er også udstyret med GPS, GLONASS, Galileo og Pulse Ox-sensorer til at hjælpe dig med at nå dine mål. Den er også vandtæt ned til 10 ATM. Uret giver dig mulighed for at se kort, registrere din træning og endda oprette alarm og reminders direkte fra uret. Få den unikke Garmin Fenix 7X Pro Sapphire Solar Edition med Carbon Grey DLC Titanium med ventileret titaniumrem i dag!

DKK kr. 8.729,00
kr. 9.699,00
GARMIN - Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 75375931792 Varenummer (SKU): 6942300576998683 Kategori:

GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx GARMIN – Fenix 7X PRO Sapphire Solar i titanum med titanium rem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

EAN

75375931792