Tilbud

GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem

One of the better and most appreciated GPS carbongrå titaniums ure på markedet. Med sin solenergienergi lader det dig navigere, lede og registrere dine aktiviteter, uanset hvor du er. Uret er udstyret med den nyeste navigations- og satellitteknologi, der giver dig detaljer om hvor du er og hvor du skal hen. Den er kompatibel med ANT+ komponenter, så du kan udvide dit ur med træningssensorer og anden ekstern udstyr. Den har også kompatibilitet med Garmin Connect og andre tredjepartsapps, så du kan holde dine træningsdata opdaterede. Med sin flotte, stilren design, de mange funktioner og den høje kvalitet er Fēnix 7X Sapphire Solar GPS carbongrå titaniums-smartwatch fra Garmin ideel til dig, som ønsker det ultimative udstyr.

DKK kr. 8.369,10
kr. 9.299,00
GARMIN - Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759278359 Varenummer (SKU): 6942300494918549 Kategori:

GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. DLC titanium & titanium-rem. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759278359