Tilbud

GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem

Fēnix 7X Sapphire Solar GPS smartwatch fra Garmin er det ultimative valg for seriøst ivrige outdoor-entusiaster. Dette smarte uret er designet med titaniumsdetaljer og kastanje- og silikonerem, som giver et tidsløst og professionelt udtryk. Uret er udstyret med avancerede GPS- og navigationsfunktioner, herunder hurtig satellitforbindelse, vejr- og vinddata, søgning efter spor og aktivitetsmåling. Det kan også holde styr på din daglige aktivitet og overvåge dit søvn- og stressniveau. Fēnix 7X Sapphire Solar GPS smartwatch fra Garmin er det perfekte valg for outdoor-entusiaster, der ønsker et avanceret og holdbart ur med mange praktiske funktioner.

DKK kr. 7.739,10
kr. 8.599,00
GARMIN - Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759278304 Varenummer (SKU): 6942300494918518 Kategori:

GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx GARMIN – Fenix 7X Sapphire Solar m. titanium & brun læderrem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759278304