Tilbud

Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem

Lily Classic Edition med et luksuriøst hvidt look. Det feminine smart watch fra Garmin har en urkrans i lys guld tone, smukt kombineret med et hvidt urhus og en hvid læderrem i italiensk læder. Uret er perfekt til at bære både til hverdag og sport, da det er udstyret med en række praktiske funktioner. Uret har en professionel og stilfuld tone.

DKK kr. 1.839,00
kr. 2.095,00
Garmin Lily 010-02384-B3 - Woman - 35 mm - Smartwatch - Digitalt/Smartwatch - Mineralglas
4.5
DKK kr. 2.099,00
Garmin - Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759266509 Varenummer (SKU): 6942300421499782 Kategori:

Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Garmin – Lily Classic Edition, GPS Smart watch i lys guld tone og hvid læderrem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759266509