Tilbud

Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem

Lily Sport smartwatchet er både feminint og eksklusivt med et lækkert sandfarvet udtryk. Urets urskive, urhus og rem er i lækker rosaguld tone, der gør det perfekt til at bruges til sport og fysiske aktiviteter. Dette ur er det perfekte valg for alle, der ønsker et feminint og funktionelt ur!

DKK kr. 1.376,00
Garmin Lily
4.5
DKK kr. 1.610,00
kr. 1.789,00
Garmin - Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem
5
DKK kr. 1.615,00
Garmin Lily™ Smart Ur
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759266431 Varenummer (SKU): 6942300421499219 Kategori:

Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være udfordrende at bestille smykker som fx Garmin – Lily Sport i rosa-guld tone og sand farvet silikone rem. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759266431