Tilbud

Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear

Tag din stil til det næste niveau med denne luksuriøse Garmin Lily urrem. Denne 14mm rem er designet i silikone og lys sand med et hint af rosaguld hardwear. Ideel til daglig brug, er denne rem let at skifte ud, så du kan bytte dem ud efter behov. Perfekt til at give dit Garmin Lily smartwatch et mere personligt eller professionelt look. Så tag det nuværende ud og skru den nye rem fast for at give dit ur et nyt og moderne look.

DKK kr. 249,00
kr. 309,00
Garmin Lily silikonerem 14 mm 010-13068-01 - Unisex - Silicone Strap
4.5
DKK kr. 249,00
kr. 309,00
Garmin Lily Gummirem 010-13068-01 - Unisex - Silicone Strap
4.5
DKK kr. 278,00
kr. 309,00
Garmin Lily urrem - 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759266523 Varenummer (SKU): 6942301262102899 Kategori:

Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Garmin Lily urrem – 14mm. Lys sand med rosaguld hardwear. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759266523