Tilbud

Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås

Det perfekte accessory til din Garmin Lily smartwatch er denne sorte læder rem. Remmen er designet i sort læder og har en flot cremefarvet guld-tone, der giver et professionelt udseende. Skift den nuværende rem ud og skru den nye rem på for et flot, praktisk og moderne look. Urremmen er fremstillet af højkvalitets silikone, der giver en behagelig pasform og holdbarhed.

DKK kr. 449,10
kr. 499,00
Garmin Lily urrem - 14mm. Sort læder med guld-tone lås
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759266554 Varenummer (SKU): 6942301262103460 Kategori:

Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil med det samme

Når du køber Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Garmin Lily urrem – 14mm. Sort læder med guld-tone lås. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759266554