GARMIN MARQ Golfer gen 2

GARMIN MARQ Golfer gen 2 er et utroligt lækkert aktivitetsur, der udfører alt det, du har brug for. Den har et krystalklart AMOLED-display, der både er hurtigt reagerende og touchskærmen giver dig adgang til et hav af funktioner. Desuden er der trykknapper, så du kan betjene uret selv med våde og kolde fingre eller med handsker. Det er også lavet i Grade 5 titanium for et professionelt look.

DKK kr. 13.895,00
GARMIN MARQ Golfer gen 2
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GarminEAN: 1207800423995 Varenummer (SKU): 1030500534305495 Kategori:

GARMIN MARQ Golfer gen 2

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN MARQ Golfer gen 2 bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

GARMIN MARQ Golfer gen 2 er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber GARMIN MARQ Golfer gen 2 får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller GARMIN MARQ Golfer gen 2 online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN MARQ Golfer gen 2 uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være udfordrende at købe smykker som fx GARMIN MARQ Golfer gen 2. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Garmin

EAN

1207800423995