Tilbud

Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone

Forerunner Venu Vivoactive Vivomove Vivomove HR MARQ. Med Garmin Quick Release 20 mm. i sort silikone kan du hurtigt skifte udseendet på dit ur. Produceret af slidstærk silikone materiale og udstyret med et rustfrit stål spænde. Det nemme ved dette ur er, at du let kan montere eller afmontere uden brug af værktøj. På bagsiden sidder en lille fjeder der trækker splitten ud. One size passer til alle, og er kompatibel med Garmin Professional Forerunner Venu Vivoactive Vivomove Vivomove HR og MARQ ure. Giv dit ur et nyt udseende med dette stylish og innovative design.

DKK kr. 264,00
Garmin Quick Release Band
4.5
DKK kr. 278,00
kr. 309,00
Garmin - Quick Release 20 mm. i sort silikone
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759188689 Varenummer (SKU): 6942300166060337 Kategori:

Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Garmin – Quick Release 20 mm. i sort silikone. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759188689