Tilbud

Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder

Nyd den velkendte elegante stil fra Garmin med denne marineblå læderurrem. Det rustfri stålspænde gør det let at montere og afmontere uden brug af værktøj. På bagsiden sidder en lille fjeder der trækker splitten ud. Urremmen er kun i én størrelse (Large), og passer til håndleds omkreds på 14 inches. Giv dit ur et professionelt look med denne lækre læderrem i marineblå.

DKK kr. 449,10
kr. 499,00
Garmin urrem - Quick release 20mm. Marine blå læder
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759243630 Varenummer (SKU): 6942300317966100 Kategori:

Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder er fra mærket mærke, som er famøse for at producere kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Garmin urrem – Quick release 20mm. Marine blå læder. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759243630