Tilbud

GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch

GARMIN Venu 2 Plus er et topmoderne sportsur, der vil gøre din træning mere effektiv, motiverende og sjov. Med et slankt og lækkert design og et stort udvalg af funktioner, er VENU 2 Plus det perfekte ur til at holde dig aktiv. På urets display kan du følge din puls, skridttæller, søvn og meget mere. Med GPS-teknologi kan du endda registrere din position og din rute uanset hvor du befinder dig. Uret er også meget brugervenligt, da du med en enkel berøring kan checkes dine statistikker og se dine træningsmilesten. VENU 2 Plus er et must-have til de aktive brugere, der ønsker et ur, der kan hjælpe til at holde styr på sundhed, aktivitet og livsstil.

DKK kr. 2.796,00
kr. 2.796,00
Garmin Venu 2 Plus Hybrid-smartwatch
DKK kr. 2.992,00
Garmin Venu 2 Plus
4.5
DKK kr. 3.499,00
GARMIN - Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch
5
DKK kr. 3.499,00
Garmin - Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate, WW/EMEA/ANZ
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759280925 Varenummer (SKU): 6942300461892407 Kategori:

GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch er fra mærket mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch online, kan du nemlig vælge bestille med levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Black + Slate smartwatch. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det komplette overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759280925