GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch

Ikke kun hvad angår design, men også funktioner. Uret har et altid-på-skærmen, GPS-tracking, fitness-tracking, stress-monitoring, vandtæt design og endda musik-streaming direkte fra uret. Det slår aldrig fejl at få et GARMIN ur når man ønsker et af de bedste sportsure.

DKK kr. 3.149,10
kr. 3.499,00
GARMIN - Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch
5
DKK kr. 3.299,00
Garmin Venu 2 Plus 43mm GPS (creme guld/elfenben)
DKK kr. 3.779,00
SMARTWATCH VENU 2 PLUS GPS/IVORY 010-02496-12 GARMIN
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759280932 Varenummer (SKU): 6942300461892408 Kategori:

GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du bestiller GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være svært at købe smykker som fx GARMIN – Venu 2 Plus, GPS, Ivory + Cream Gold smartwatch. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759280932