Tilbud

Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem

Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem er et smukt ur designet med 18K rosaguld PVD-belægning og en rosa mesh rem i god kvalitet. Urets kasse har en diameter på 42 mm, mens remmen er en mesh-rem. Uret har en sort urskive og en rosaguldtonet kasse. Med sin stilfulde og professionelle udseende er Garmin – Vivomove Luxe et elegant valg til ethvert look.

DKK kr. 3.519,00
kr. 3.995,00
Garmin Vivomove Luxe 010-02241-00 - Unisex - 42 mm - Hybrid - Kvarts - Gorilla Glas
4.5
DKK kr. 3.959,10
kr. 4.399,00
Garmin - Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759234546 Varenummer (SKU): 6942300377512301 Kategori:

Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem er fra mærket , som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der kommer i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det behøver at være udfordrende at bestille smykker som fx Garmin – Vivomove Luxe 18K rosaguld stålkasse og rosaguld milanesisk rem. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759234546