Tilbud

Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem*

Garmin vívomove Luxe smartwatch fra Garmin er et smukt designet ur der passer perfekt til ethvert look med dets elegante farver og det luksuriøse læderbånd i høj kvalitet. Materiale og design: Diameter: 42 mm. Rem: Lyse sandfarvede læderbånd. Urkasse: Rosaguld, 18 karat.

DKK kr. 3.599,10
kr. 3.999,00
Garmin - Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem*
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759234515 Varenummer (SKU): 6942300377512298 Kategori:

Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem*

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem* bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem* er fra producenten , som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem* får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem* online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem* uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Garmin – Vivomove Luxe med rosaguld urkasse og læderrem*. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759234515