Tilbud

Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem

Garmin vívomove Luxe smartwatch fra Garmin er et smukt designet ur, der er lavet af klassisk stål og en sølv-tone milanesisk rem. Det har en 42mm urskive, der er sort, og en stålurkasse, der giver det et professionelt look. Det holder øje med dit helbred og aktivitet og giver dig mulighed for at følge med i dit daglige skridt, din puls og meget mere. Det kommer også med alarmer, vejrudsigter og andre nyttige funktioner, der gør det til et perfekt ur til at bære hver dag.

DKK kr. 3.959,10
kr. 4.399,00
Garmin - Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759234539 Varenummer (SKU): 6942300377512300 Kategori:

Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der skinner – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du køber Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem får du altid tjep levering, og du undgår selv at troppe op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx Garmin – Vivomove Luxe med stål urkasse og sølv-tone milanesisk rem. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du vil have det komplette overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan bestille det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et fund hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759234539