GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch

*Garmin Vivomove Sport Cocoa smartwatch er det perfekte ur til hverdagsbrug. Det har et stilfuldt og sporty design med analoge visere, der kommer i fire flotte farver: Cocoa, Ivory, Black og Cool Mint. Uret er udstyret med flere funktioner, der gør det let at holde styr på dine daglige aktiviteter og motion. Den har en aktivitetsmåler til at holde styr på skridt, kalorieforbrænding, kørsel og distance. Uret giver også vækkeur og notifikationer om indkommende opkald, tekst og kalender. Vivomove Sport er et perfekt valg for både professionelle og almindelige aktiviteter.

DKK kr. 1.176,00
Garmin Vívomove Sport Hybrid-smartwatch
DKK kr. 1.549,00
GARMIN - Vivomove Sport Cocoa smartwatch
5
DKK kr. 1.549,00
Garmin - vivomove Sport, WW, Cocoa, Silicone
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMINEAN: 753759285609 Varenummer (SKU): 6942300497470005 Kategori:

GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch

Er du på udkig efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at møde op i en butik og forsøge at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx GARMIN – Vivomove Sport Cocoa smartwatch. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid besøge HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759285609