GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch

Vivomove Sport Ivory fra Garmin er et perfekt kombination af moderne stil og avanceret teknologi. Det har alle de funktioner, du har brug for i et ur. Det indeholder en avanceret optisk pulsmåler, som nemt kan overvåge din træning og hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Du kan også modtage alarmer og notifikationer fra dine enheder, så du altid er opmærksom på aktiviteter som at træne, sove og mere. Det kommer også med en 24/7 hjerterytme-sporing, der hjælper dig med at holde styr på din stress og bevægelsesaktiviteter. Det er også udstyret med en lang batterilevetid, så du kan tage det med dig overalt. Vivomove Sport er også behageligt at have på, da det er let og slidstærkt. Din stil bliver fuldendt med dette elegante ur fra Garmin.

DKK kr. 1.295,00
kr. 1.295,00
Garmin Vívomove Sport Hybrid-smartwatch
DKK kr. 1.394,10
kr. 1.549,00
GARMIN - Vivomove Sport Ivory smartwatch
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: GARMIN
EAN: 753759285593
Varenummer (SKU): 6942300497470004 Kategori:

GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch er fra producenten mærke, som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der kommer i lækre designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Tjep fragt af smykker – bestil i dag

Når du køber GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch får du altid lynhurtig levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du bestiller GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du modtager GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker synes vi ikke, det skal være svært at købe smykker som fx GARMIN – Vivomove Sport Ivory smartwatch. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker får du altid markedets bedste smykker

Er det på tide at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den bedste pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

GARMIN

EAN

753759285593