Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm

Skab et elegant look med disse Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm. Enhver kvindes garderobe bør indeholde disse smukke, klassiske ørestikker. Giv dit udseende et løft med dette unikke halve par ørestikker, perfekt til brug på én eller begge ører. Det ødelægger ikke dit udseende, når du kun har én. Gør et statement og se stilfuld ud med disse ørestikker.

DKK kr. 397,50
Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg JensenEAN: 5713275089421 Varenummer (SKU): 1030500202566196 Kategori:

Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm bliver din stil bare lidt mere elegant, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor passer perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du køber Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm får du selvfølgelig tjep levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du bestiller Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm online, kan du nemlig få levering direkte til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – opdag vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det skal være svært at bestille smykker som fx Georg Jensen Daisy 0,5 par Ørestik i forgyldt med hvid emalje, Ø7mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du mangler det forkromede overblik.

På den måde finder du nemmere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det på tide at udskifte smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du nemmere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.