Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm

Oplev den smukke Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje. Dette armbånd er lavet af forgyldt sterling sølv og har fem Daisy blomster. Det er 18 cm langt og 11 mm bredt. Det er defineret af smukke detaljer og design, der gør dette armbånd en elegant tilføjelse til enhver samling. Dette Georg Jensen armbånd er det perfekte valg for at fuldende et antal personlige look.

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm
5
Georg Jensen DAISY armbånd - 3530912
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5705145045415
Varenummer (SKU): 1030501492209164 Kategori:

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm

Er du på jagt efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på den mindste detalje.

Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm er fra producenten , som er famøse for at producere flotte, holdbare og smukke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Georg Jensen Daisy Marguerit armbånd, forgyldt med hvid emalje, Ø11mm. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du mangler.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du har brug for – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Georg Jensen

EAN

5705145045415