Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik

Gå i stil med Georg Jensen Moonlight Grapes sølv øreringe. Dette moderne og asymmetriske sæt er det perfekte valg for et luksuriøst og trendy look. Ørestikken kan føres igennem hullet i øret og placeres, så vedhænget med kuglerne sidder præcis, hvor du ønsker det. Dette øreringe sæt er den perfekte kombination af et stilfuldt og moderne look.

DKK kr. 1.292,50
Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg JensenEAN: 5713275062813 Varenummer (SKU): 1030500201199272 Kategori:

Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik

Er du på udkig efter smykker? Så er du landet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du virkelig et smykke, der imponerer – og som er udviklet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik er fra producenten mærke, som er anerkendte for at udvikle kvalitetsbevidste, holdbare og unikke smykker, der fås i lækre designs, og som derfor passer godt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine ønsker.

Lynhurtig levering af smykker – bestil i dag

Når du bestiller Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik får du altid tjep levering, og du undgår selv at møde op i en butik og bøvle med at få fragtet varen hen til dig. Når du køber Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik online, kan du nemlig vælge bestille med levering direkte til dig.

Det betyder, at du modtager Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik uden problemer og før, du ved det.

Smykker du kan stole på – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være svært at bestille smykker som fx Georg Jensen Moonlight Grapes threader + ørestik. Derfor forsøger vi at gøre os umage med at finde de bedste og mest købte smykker til dig.

Det indebærer, at vi støvsuger internettet, så du slipper – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde finder du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid de bedste smykker

Er det tid til at udskifte smykkerne? Så får du altid det, du leder efter hos HjortSmykker. Vi har samlet det bedste på smykkemarkedet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Se også vores andre kategorier, som du finder i toppen af siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker finder du uden besvær det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.