Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng

Giv din stil et touch af elegance med det smukke Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng. Designet af Jacqueline Rabuns, er det sammensatte armbånd en hyldest til kærligheden mellem mennesker – mor og barn, søskende eller to elskende. Den lille, 18 kt. guldring sidder sikkert inde i en stor sølvring, og det resulterer i et smukt og tidløst design. Dette armbånd er et must-have til ethvert outfit, og det vil gøre enhver stil mere professionel.

Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng
5
Georg Jensen OFFSPRING armbånd - 10012371
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Georg Jensen
EAN: 5713275051008
Varenummer (SKU): 1030500381880148 Kategori:

Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng

Er du på jagt efter smykker? Så er du havnet det helt rigtige sted. Med Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng bliver din stil bare lidt mere personlig, og her får du for alvor et smykke, der imponerer – og som er lavet med fokus på hvert enkelte detalje.

Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng er fra mærket , som er famøse for at producere flotte, holdbare og unikke smykker, der fås i flotte designs, og som derfor matcher perfekt ind i din garderobe og samtidig lever op til dine behov.

Tjep fragt af smykker – bestil med det samme

Når du bestiller Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng får du selvfølgelig lynhurtig levering, og du slipper for selv at troppe op i en butik og forsøge at få fragtet varen hjem til dig. Når du køber Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng online, kan du nemlig få levering hjem til dig.

Det betyder, at du får Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng uden bøvl og før, du ved det.

Smykker du kan regne med – find det i vores udvalg

Hos HjortSmykker mener vi ikke, det behøver at være udfordrende at købe smykker som fx Georg Jensen Offspring armbånd med sølv og 18 kt. rosa guld vedhæng. Derfor forsøger vi at gøre vores bedste med at udvælge de bedste og mest solgte smykker til dig.

Det betyder, at vi finkæmmer internettet, så du ikke behøver – og derfor kan du altid smutte forbi HjortSmykker, når du vil have det forkromede overblik.

På den måde spotter du hurtigere det smykkeprodukt, du kigger efter.

Hos HjortSmykker finder du altid markedets bedste smykker

Er det tid til at fornye smykkerne? Så spotter du altid det, du mangler hos HjortSmykker. Vi har fundet det bedste på internettet til dig, så du hurtigere får overblikket og dermed kan købe det rigtige produkt til den rigtige pris.

Opdag også vores andre kategorier, som du finder øverst på siden i menuen.

Gør et kup hos HjortSmykker

Hos HjortSmykker spotter du hurtigt det, du mangler – uanset om det er ringe, halskæder, armbånd, øreringe, eller noget helt syvende.

 

Yderligere information

Brand

Georg Jensen

EAN

5713275051008